Corona update 27-11

27-11-2021  | 
Beste leden en ouders van MHC Vianen,      
   
Op vrijdag 26 november heeft het kabinet een aantal nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die MHC Vianen ook raken - deze maatregelen gaan in op zondagavond 28 november om 17.00u. Een belangrijk onderdeel van de maatregelen is dat sportcomplexen vanaf dat moment gesloten zullen zijn tussen 17.00u en 05.00u.       
      
Na dit weekend is de eerste helft van het veldseizoen afgelopen en staat het zaalseizoen op het punt van beginnen. Hoewel veel zaalwedstrijden nu in de weekenden ingepland staan voor 17.00u, moeten we helaas toch nog een slag om de arm houden. De competitieleiding van de KNHB onderzoekt op dit moment wat de mogelijkheden zijn en of de zaalcompetitie in deze vorm doorgang kan vinden.       Daarnaast zijn we afhankelijk van het beleid van de Gemeente Vijfheerenlanden (als uitbater van Sportcentrum Helsdingen). Het is bijvoorbeeld nu nog niet duidelijk of we doordeweeks kunnen trainen - sommige teams (vooral jongere jeugd) traint voor 17.00u, terwijl de oudere jeugd veelal later traint. Het is de vraag of het wenselijk is om niet te trainen, maar wel competitie te spelen in het weekend. Ook eventuele veldtrainingen na 17.00u zijn met deze aanscherping niet meer mogelijk. 
      
De kickoff morgenochtend voor de Jongste Jeugd van 9 tot 11 gaat in ieder geval gewoon door! 

Het bestuur en de Technische Commissie overleggen de komende dagen met de gemeente en de KNHB. Zodra er meer duidelijkheid is over hoe we de komende periode kunnen invullen, volgt er zo snel mogelijk bericht.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHC Vianen
 
 

terug naar vorige scherm