Reken op extra reistijd naar HC Houten weekend 26/27nov en 3/4dec

25-11-2016  | 

In de weekenden van 26/27 november en 3/4 december a.s. zijn er onderhoudswerkzaamheden bij de kruising De Staart - De Rede (komend vanaf de A27 afslag Houten). De kruising is in die weekenden niet volledig afgesloten, maar er zal wel van een omleiding gebruik moeten worden gemaakt om HC Houten te bereiken. Hieronder voor beide weekenden een nadere specificatie. 

Zou je deze naar de betreffende teams van je vereniging willen doorsturen? Voor beide dagen heb ik de teams in deze mail meegenomen.

 Onderhoud Kruising De Staart - De Rede in Houten

Tijdens het weekend van 26/27 nov is de rijbaan aan de kant van de Rede afgesloten. Komend vanaf de A27 wordt u omgeleid via de rondweg naar de 'andere' kant van de Rede, waardoor u HC Houten kunt bereiken. Volg dan omleiding nr 4. Aan einde van omleiding 4, rechtsaf slaan en bij rotonde linksaf (3e afslag) naar sportpark De Meerpaal.
Ook terug naar huis zult u van de rondweg gebruik moeten maken, volg dan omleiding 2.

Tijdens het weekend van 3/4 dec is de rijbaan aan de kant van de Hoofdveste afgesloten. U kunt wel vanaf de A27 HC Houten via De Rede bereiken. Voor de terugweg zult u gebruik moeten maken van de omleiding (2) via de rondweg. Vanaf de P-plaats van HC Houten neemt u meteen de 1e afslag rechts op de rotonde
 
 

terug naar vorige scherm